CaroZANG - pitanja i odgovori

Kakva je razlika CaroZANGa i drugih sokova?
Kad pravite domaći sok, koristite voće i povrće iz obližnje prodavnice, ili sa sela ili možda iz vaše vlastite bašte. Znate šta stavljate u sok, a možda znate i poreklo voća i povrća.
Ono što ne znate su količine aktivnih supstanci u voću i povrću. Te količine znatno variraju u zavisnosti od sorte, godišnjeg doba, sastava zemljišta na kojem se uzgajaju, doba dana kada su ubrana, dužini skladištenja i još nekoliko drugih faktora. Ako je kupovni sok u pitanju, osim ovih gore navedenih faktora, proces proizvodnje igra odlučujuću ulogu u količini aktivnih supstanci u soku.
CaroZANG ima standardizovane količine aktivnih supstanci. U toku procesa proizvodnje meri se količina tih supstanci i shodno tome se prilagođava odnos sastojaka u finalnom proizvodu.

Kome je namenjen CaroZANG?
CaroZANG je namenjen pacijentima sa autoimunim obolenjima i pacijentima sa rakom. Aktivni sastojci u CaroZANG-u mogu da doprinesu poboljšanju opšteg stanja, da poboljšaju imunitet i da vam pomognu da se izborite sa vašom bolesti.

Kako se koristi CaroZANG?
Preporučena dnevna količina CaroZANGa je jedna flašice dnevno (250 ml). Pijte po jednu trećinu flašice pre obroka ujutro, u podne i pred spavanje.

Da li se CaroZANG može koristiti dok primam ”standardnu terapiju” za moje obolenje?
Da. Iskustvo pacijenata je pokazalo da CaroZANG pomaže pacijentima koji uprkos standardnoj terapiji imaju simptome bolesti. CaroZANG je takođe pokazao odlične rezultate kod pacijenata koji ne koriste standardnu terapiju.

Da li mogu da prekinem i ponovo počnem korišćenje CaroZANG-a?
Da. Na osnovu raspoloživih informacija, mi vam preporučujemo da koristite CaroZANG kontinuirano da bi ste postigli i održali optimalne rezultate.

Koliko dugo treba da koristim CaroZANG?
Dokle god osećate korisne efekte upotrebe. Na osnovu raspoloživih informacija CaroZANG treba koristiti kontinuirano da bi se uspostavio i održao njegov pozitivni efekat. Kod nekih pacijenata pozitivni efekti CaroZANG-a su se očuvali i nakon što su prekinuli korišćenje. Kod nekih pacijenata pozitivni efekti su nestali nekoliko dana nakon što su prestali da koriste CaroZANG.

experience